Musher » Sporturi profi » Skijöring

Skijöring

10 produse

Skijöring și atelaje de câini de sanie în general reprezintă pentru mine libertate, aventură, adrenalină și spirit de echipă.

Violaine Grau

10 produse >

Skijöring și echipele de câini de sanie în general reprezintă pentru mine libertate, aventură, adrenalină și spirit de echipă. Este un sport minunat în natură, care oferă senzații incredibile și care necesită forță, rezistență și curaj. În ceea ce privește spiritul câinilor mei, al huskyilor siberieni, îi admir, pentru că, cu cât este mai dificil, cu atât mai mult sunt capabili să dea totul și să mă ducă tot mai departe...

Cum aleg un ham pentru câinii mei? Întrebarea este complicată, în primul rând, trebuie să meargă bine la morfologia câinilor mei și trebuie să fie simplu. Am 19 câini, nu pot să am hamuri complicate de pus sau cu jumătăți de mărimi. La Musher, eu folosesc în principal cele 3 mărimi M, L, XL din gama Anvik, care se potrivesc tuturor câinilor mei. Acesta este primul criteriu. Mai departe, hamurile trebuie să fie puternice, rezistente la spălare, să nu fie grele pentru câini când e ploaie sau noroi. Hamurile Musher îndeplinesc aceste criterii. Și, în ciuda spălărilor frecvente (în fiecare săptămână la mine), își păstrează culoarea frumoasă și rezistă bine. După ce am testat multe alte mărci, acesta este pentru mine cel mai simplu și cel mai bun ham pentru utilizarea zilnică, precum și în competiții.